søndag, januar 28, 2007

Hallooo. Kan noen vekke Kvasir?

Jeg har flyttet innlegget: Hallooo. Kan noen vekke Kvasir? til min nye blogg www.kuttisme.no

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi er våkne og du skal ikke se bort fra at det vil bli mulig å registrere alle typer annonser på Kvasir via nettet (vi hadde denne muligheten før). Dette burde vi ha for de av våre annonsører som ikke ønsker å snakke med en selger. Enn så lenge fokuserer vi hovedsaklig på å selge annonser via våre dyktige selgere. Dette fordi vi ønsker å selge behovsrelatert og kommunisere med kundene våre med hensyn til Kvasirs verdier og posisjon i det norske markedet.

Til informasjon så får kundene våre tilgang til et endringsskjema når annonsen er opprettet, slik at administrasjon av annonsen skjer på nett.

Dette gjelder forøvrig annonser i vår firmakatalog, Firmasøk, men det er også mulig å annonsere på Kvasir med sponsende lenker fra Espotting. Disse annonsene kan i større grad sammenlignes med Googles Adwords, som du nevner. Du finner info under lenken til 'Sponsede lenker' i venstre marg på produktoversikten vår - http://kundwebb.eniro.com/templates/kundwebb/page.asp?id=6203 (den er litt bortgjemt per idag). Her kan man registrere seg og styre sin profilering fortløpende, slik som på Adwords.

Beate V. Kittelsen
Kvasir

Anders Rønning sa...

Google bruker mye tid på forsiden sin. Hørte i et intervju med noen Google karer (husker ikke link, sorry) at de fikk e-post i bøtter og spann hver gang de fikser noe på forsiden. Det er folk som teller antall bokstaver de bruker, og protesterer høylytt hver gang et nytt ord blir lagt til.

Hilsen

Anders