torsdag, juni 29, 2006

Google Checkout - betalingsløsning fra google

Nå kan du endelig betale via Google. Google har nettopp lansert Google Checkout, en tjeneste som lar deg betale og ta i mot betaling ved hjelp av Google. Ta en titt her: http://checkout.google.com

For bedrifter som ønsker å drive med e-handel og tror at en e-handelsløsning koster mye penger, så kan Google Checkout være en god løsning. Hvis du bruker Google Adwords, så er det ingen kostnader knyttet til Google Check Out. Det er dermed en stor kostnadsreduksjon i forhold til alternativer som Paypal og andre betalingsløsninger. Google har et API som gjør det enkelt å integrere Google Checkout inn i betalingsløsninger.

Google gjør det enklere å betale og ta imot betaling online. Dermed blir det større behov for å markedsføre seg online, noe som igjen leder til mer bruk av Google Adwords. Dermed tjener Google enda mer penger.

En enkel oversikt finner du her

Prøv Google Checkout


Her kan du prøve systemet og betale meg 1$. Det tok 5 minutter å sette opp dette og Google tar ingen transaksjonsavgift(!). Kredittkortet ditt er trygt bevart hos Google(vi får håpe de klarer det):







1 kommentar:

Anonym sa...

De har litt å gå på - jeg prøvde 5 ganger og får kun opp "Ooops! An error occured". Av en eller annen grunn var kortet og kontoen min knyttet til USA, og da jeg endret dette til Norge ble det bare krøll...